Product uitgelicht:

Shimmer/Bronzer 1 en 2

 

bronser

aanbrengen bronser

Fotolia 61658885 XS

Het voorjaar is aangebroken en de zomer komt eraan, we gaan weer meer naar buiten en willen daarom een gezond gebruind gezicht. Met een Bronzer creéer je in een handomdraai een Sunkissed look, mits goed geadviseerd en aangebracht. Nu is de tijd aangebroken om de Bronzer onder de aandacht te brengen, wat ook extra omzet zal opleveren. De Bronzer is in deze tijd een onmisbaar product in de tas van de vrouw/klant.

Het lijkt een makkelijk en onschuldig product, maar verkeerd aangebracht kun je er al gauw oranje en onnatuurlijk uitzien. En dat is precies wat we niet willen. Bedenk je dat overdaad van Bronzer echt schaadt en dat je daardoor beter in dunne laagjes kunt werken. Is het resultaat nog niet na wens? Breng dan gerust een 2e of 3e laag aan.

De Bronzer gebruik je nadat je de foundation hebt aangebracht. De foundation neutraliseert je teint, terwijl je met de Bronzer juist kleur teruggeeft aan je gezicht.
Met de Bronzers van Mineral Evolution kun je je gezicht een prachtige natuulijke Sunkissed Glow geven en daarnaast kan je vormen van je gezicht extra benadrukken of juist hier en daar corrigeren en verzachten. De Bronzers van Mineral Evolution zijn gemaakt van zuivere mineralen.

Aanbrengen van de Bronzer

Een vuistregel is dat je de Bronzer aanbrengt op de plekken waar de zon je huid als eerste zou bruinen, de “uitstekende”delen van je gezicht. Dit zijn je neus, jukbeenderen, je kin en voorhoofd. Om deze delen subtiel mee te pakken werk je met een beweging waarbij je het cijfer 3 op je gezicht tekent.
Begin aan de zijkant van je voorhoofd, via de slapen, en dan de jukbeenderen, via de kaak naar je kin toe.
Doe dit alles zonder teveel druk uit te oefenen. Door deze manier van aanbrengen laat je de neus smaller lijken en krijg je optisch meer jukbeenderen.
Hello, Sunkissed Beauty!

Tips and tricks

  • Gebruik nooit teveel Bronzer
  • Gebruik bij de Bronzer niet teveel opvallende kleuren, houd de tinten oogschaduw etc naturel.
  • Zorg ervoor dat je de Bronzer op beide jukbeenderen hetzelfde aanbrengt
  • Reinig je kwasten regelmatig om ze schoon te houden, gewoon in warm water
  • Doe niet teveel Bronzer in één keer op je kwast
  • Gebruik altijd de bijhorende Kabuki kwast Large
  • Blaas niet op de kwast om Bronzer eraf te krijgen, een beetje vocht kan al strepen veroorzaken